Wednesday, February 29, 2012

29 FEBRUARI

4 tahun skali baru jupa tarikh ni
kesian la sapa2 yg lahir tarikh ni
atau sebenarnya menguntungkan? hehe

so, maka dngn itu nk masukkan la n3
konon tanda kenangan
dah buat keputusan
tp perlukan tindakan lanjut pulk lepas ni huhuk

melepaskan sesuatu dengan payah
tak semestinya berakhir macam tu saja
segalanya ada hikmah :)

Tuesday, February 28, 2012

bawa aku pergi

video

dngr2 mcm best gak lgu ni
kot2 la ada yg teringin nk bw aku g mana2 peh ni kn
tp kna mintak permission mak aku dlu la
buku merah pon kna buat gk sbb aku xdak
hee~

betul la

betul aku x reti
aku x pandai
x blaja pon

untuk menipu
dan mereka-reka

hadoiii
x suka la
aku jujur taw (sngt la kan)

kalau tipu2 pon yg maen2 je
yg patot2 ja
bukan betol2 :D

~selama belajar~

Monday, February 27, 2012

boleh ke?

boleh ke aku bertahan nanti
kalau yg sedikit pon aku dah melatah
boleh ke aku nk get along
kalau dlm hati dah ckp get loss ja
boleh ka aku teruskn
sdgkn perkataan 'tapi' wujud di setiap ayat untuk menenangkan

boleh ka kalau separuh hati kata tak mahu?

kiri kata ya
kanan kata tak
sebelah angguk
sebelah geleng

aku dyam
aku tanya DIA
ya tuhan tolonglah aku
tunjukkan jln terbaik
semoga segalanya selesai
ameen~


Thursday, February 16, 2012

aku keliru

hati x tenang
banyk bnda nk kna wat tp xtahu nk start dr mana
and yg mna satu nk buat dlu
sedg sngt confuse

carik2 fail, naik turun tangga, geledah sini sana
tp tak mahu jumpa jugak

kna isi borg, bnyk pulak nk kna belek
kna telek satu persatu
bnyk sungguh lahai

nak g ko-op pon jd mals sbb x jupa fail
so jd x semangt
fail cept2 ye dtg padaku :)

sngt keliru
akhirnya bnda ni yg kuar kt sni (^_^)"
hadoiii

Friday, February 3, 2012

selamat february

january da selamat pergi
february pulak selamat dtg
xda keje post menatang nih hehe

what u giv u'll get back
what goes around will comes around

adat hidup
ikut rasa hati macm nk melompat tinggi2
tp x sampai hati
& bukn aku kot
xda pekdahnya
baik aku dok dyam2 sudah
baru betol aku

~cuba belajar jadi budak baik~