Monday, June 8, 2009

sesaje jerr..

act ak nga bowink huhuk nk wat asemen tp idea x kunjong tibe malah kaki ku dengn selamba yaya telah melangkah dengn jayanye ke blog nih hehe jngn salah paham bkn ak masok lam lappy ak nih..gile hape ak leh masok lam lappy hehe juz sj meng'upload' gambo ak je ehe~~
sila2 la nengok wajah ak nan comey ini hee~~
gambo2 ni
tyme : teman teha tunggu bas nk kelik klate mlm tuh (almaklom dy abez xzm awl re2)
veneu : opkos kt bus stop dpn kAjAi kolejku tErChentA huhu..



(bowink tunggu bas x kunjong tiba ag, so kt begambo dolu..hee~~)



(ngan beg teha pon smpat..hik3)

(gmba ayu2..ayu ker?? haha)


(mka da blurr keboringan tahap melampau da nih...huhu)


(teSaNgAt boWinK sampe ak ley begmbo diRi atAs kRusi yg tesedia kt bus stop tuh..hehek)
kitorg tunggu la pnye tunggu dengan spenuh kesabaran yg masih lagi besisa, last2 bas mmg x kunjong tibe & akhirnye yatie la anta teha ngan moto tuan nye hehe
penat je jd moDeL X bebayar re2 huk3
apepon cobaAn..huhuk
~~sEmOga kEsAbArAn sNntiAsA bErsAmE akU~~

4 comments:

tEhA_fAtiHaH said...

hehehhe...
ku terimbau kembali..

sAsyA said...

ooye???
well kdg2 best gak tingat sumting yg da jadik
hehe

naddysh said...

pergh!
bus stop pon jadik hang~
hehehe

sAsyA said...

well..besa la
jeles la 2
ak taw ang pon tingin nk join gk
hee~~
moh nt kt bgmbo rmei2 kt bus stop 2
haha