Thursday, November 12, 2009

selesai sudah..

ak seperti mahu 'mari menconteng blog' bulih ke???
xkesah la yg pasti mgkin ni salh satu karangan 'terbaek' ak hehe


xzm mode suda tamat smlm, dengn tamatnya paper mA tept jam 1130
maka segenap budk2 akaun merdekalah untuk sem 1 tahun 3!! yeke??
tp masing2 da ag 2 sem tuk tmpoh xzm, 1 sem ag dngn slmtnye kne Li hee~~

seronok ke abis xzm???
mesti la..merdeka 2, leh g merayap sakan, xyah usha buku sbuln hahaha
jwpn yg kebiasaannya lah hoho
tp asal smlm tyme ak anta paper 2 ak ase semcm yek??
ase sayu je da abes xzm nih haishh...mimpi apekah pulak aku ini??
b4 ni ak la manusia yg sebolehnye melompt lebih tinggi kiranya xzm suda endzz..
ni lah kot bahana mengharungi 4 paper dalm ms 3 ari serentak
kepala pun dah mereng semcm je jd nye hahahaha
ok i admit ketidak betollan otak ku seketika hee~~


isnin ak da 2 paper yg memerlukan ak untuk mengarang segala fakta yg bukan auta
akan tetapi kegiatan penggorengan masih setia denganku hehe
pagi audit ptg hR wee~~ teramat sngatlah menyeronokkan skali menjwab paper2 tuh ngee~~
cm hape g dah, audit gila bnyk soln dy, 6 soalan whoa!! blik malm nye ak tebongkang ats katil, sebaek la paper esoknye yakni hubungn insan di seblh ptg hoho



selasa plak telah ak sediakan sgala peluru berpndu waima bom atom skali tuk menghadapi peperngn ini hehe
mlm nye tetido peh mgrib gila awl, haiyoshh x sedar dirikah anda bahawasanya paper sok adalah pepagi bute?? ngee~~ akhirnye ak tejaga pd jam 1+++ pg
then dek sedikit kesedaran yg wujud dlm diri maka bejagalah ak smpei ke pg & x tido smpe sudah huhuk



rabu kunjung tiba hee~~ mA tyme..sperti biasa lah 3 jam huhuk
dpt soln selak2 trus buat..tetiba otak ak mula mencongak kata 'erkk!! solan apakah ini?? dy nk ape yerk?? nk jwb pae hah???'
gegegege..soln dy fuhh 'sangat' lah mendamaikan segala urat saraf nadi ku huk3
maka buat sekian kali nya..tekan2 calculator kuar number amek jek, setle wahahahah



oh God, dono wat will happen 2 all my paper dis sem
hopefully they will be baek2 semua huk5 pray 4 me :)



disebabkan oleh kemerengan otakku masih berleluasa lantas mlm smlm ak telh mengajak yatie untuk berpoya2 + berkelah kat bus stand pd jam 11 mlm hahahah
tp 1130 da naek blik la huhu memg syiokk!! dengn berbekalkan daging burger beserta air limau ais kitorng melahap kt c2 hee~~
semua memndng kepelikan, mgkin memikirkan apela minah 2 org ni buat memlm kt bus stand ye, bus da x lalu da tyme 2..x pon, btol ke x dua org budk nih hahaha jngn de yg tepikir 'org ke bukan' sudahhh hee~~ awal ag bang tyme 2 huk3
ciap da yg menegur ag "sedapnya makan" hahaha sebaek ko keta sbb xde keta dtg dr arh betentang kalau x nahas la cos sbb tego+usha kitorng keta da temakan jln yg melawan arus korg huk3 (tawula kitorg chantek hak4)
pape pon puas cos dok gelak2 tengok gelagat org hahahaha (x sedor diri sendiri yg buat org tengok cm2 hehehe)





psst psst.. : peh ni nk wat ape plak ea?? *wink~~

2 comments:

yAtiE said...

mlm 2 mmg xleh lupe..teutame y ad org tegor n gak scene y ngan a.syuk...hahahaha

len kali kite bt lagi...ngee~~

sAsyA said...

yesh.. abg syuk & da geng..hahha
xleh blah melambai2 ngn kita hak3

ok2 sok2 ni nt kt wat ag hehe