Wednesday, September 8, 2010

hepy belated besday...

hepy belated besday to myself yg ke-20++ pd iSnin lpas = 06/09 :D
masih mnyambutnya pada bulan Ramadhan spt tahun lpas cuma tak berperang dngn sgala paper je sem nih hehehe

maka dngn itu wajib la sy mngucapkan beribuan terima kaseh x terhingga kpd teah, fila, salwa, zana & lisya juga driver kitorg fayadah, dayana & oni di atas kesudian kalian2 menyambut besday sy itu yg lgsung sy x sgka :D
serta kesudian korg mmbawa kami2 ke i-city yg slama ini kami sngt tergedik nk pg sna hahaha
thanks a lot korang2 wee~~

terima kaseh juga kepada kesudian kawan2 yg memenuhkan wall fB sy & text on me
dan pada yg x engt pon xpela..dengn peringatan = sudah2 la tu makan semut hahahaha (khas tuk kamoo mAsi huk3)

tp kne shhhh..dyam2..kita tawu kite2 je taw...jngn gtaw parents & family
kalau x mampos la kita beramai-ramai ye
adeke sepatotnya kami2 g terawih di malam2 akhir Ramadhan, TERpegi pulak ke i-city hahaha
x senonoh betol la..harap2 berjumpa lagi la Ramadhan tahun depan, nk khada yg tahun ni punye :)

disebabkan semua da terjadi maka kt xpe je lah kn?? ~wink*
(kamu2 jngn tiru taw perangi km ini huhuhu)

apapun usia ku sudah betmbh lg setahun..
xpe semakin meningkat usia = semakin bertmbh pengalamn
semoga saya smkin matang ye wee~

2 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

hepi belated burfday tau~kira ok lagi burfday tyme Ramadhan.saya dulu tyme peksa lagi.hehehe~

sAsyA said...

hahaha..ujian 2 namanya :D
tahun lpas sibuk gk berperang ngn paper mid 4 ari berturut secara serentak :D