Wednesday, April 13, 2011

lepas dua tinggal tiga

strategic sudah
isu pon sudah

strategic ---> no komen
sbb otak mcm lntg pukang
nebes pikir xzm esoknya pulak :D

isu ----> standard soln yg memg bukn sikit la
so jwpn kali ni aku bg 3 buku soaln
ape aku jwb heh? ntah hahahahaha
sekali warna warni buku dy - kuning merah biru
selalu kalau dpt kuning mintak tmbah dy akan kasi kuning jugak tp tidak kali ni nmpk
ingt mahu tmbh koleksi hijau jugak tp risau kalau2 dr Azlina dtg cekak pinggng di sebelah hahahahaha

yg tggl tax, usahawan & teori

oh semoga berjaya :)

8 comments:

yAtiE said...

semoga berjaya..
gudluck!! hehe

tehah said...

gila la kamu..mest mantap isu kamu...huhu

sAsyA said...

yatie : terima kaseh

tehah : ku takot buku jwpn je tebal, tp jwpn sbnar x setebal buku ku T_T

..:FiLa:.. said...

perrgghhh. dasat la sarah syazana. aku dpt kuning ngn ijau je. 2 pun dah x larat nak pnggil en selamat ;)

sAsyA said...

eh jngn salh sngka
slh satu sbb nya kna mntak lg ialah buku jwpn ke-2 aku tu ada page kosong xda garis
sbb aku demand telebih nk jugk jwb kt kertas yg ada line so kena la mntak lg kn di smping mengikut peraturan spy mggunakan kertas bergaris shj hahaha:D

toyolkiut said...

wah..
bagus2..
ingat masa depan..

ahee said...

sarahh, goodluck utk 3 paper lagi. saya tgl 1 je. #bakarline ;P

sAsyA said...

tQ
da tggl lg 2 la yunk huhu