Friday, December 31, 2010

today is cuti wee~

seronok3
akhirnya cuti jugak aku wee~ mcm x pena cuti je gayanya hahahahha

bukn apa aku xnk la mgharap sngt pada cuti hari ini sebabnya sebg seorg pelajar yg menghormati pensyarahnya ehem..ehem.. aku mengandaikan sahaja clas 4 today is still on..dengn semangat lecturer aku yg memg suka mengajar dan menggesa pelajar2nya
maka aku pon wat2 la mcm hari biasa, takde la pengumuman cuti umum dr PM kita, spt x baca post sekelian rakyat di fB & para-para blogger semua....karang kalau aku berharap sngt aku takut kuciwa uhuk..uhuk..

tetapi bisebabkan msg ini

'sarah, td g bilik dr Azlina, dy xda.
pas2 g tnye dr Sabri, dr kata clas x bke esok. lily x g la kot'

go0d2, sound nice..xkn nk buat kelas kt tgga kot kan :D
then yg aku masih blom puas hati sepenuhnya anta msg ke pghulu clas dan jwpnnya

'xde'

wlaupon pndek tp sngt2 memuaskan hati
pe lg yabedabedu la aku hik3

maka dengn itu perjnjian antara aku ngn cik 'AwAk sAyA diA' akan diteruskan dngn jayanya
kami mahu ke masjid jamek hari ini jom3!! (kalau clas x cancel pon km stil nk g sbb clas ak just 8-10 je hari ni hehehe)
nk g carik beg sorg satu @ mgkin dua hahahahaha
walau dwet dalam purse hanya 20++ tapi aku masih berhati mahu bersoping-soping *ngee~
walau mgkin ramai org kami nk redah jugk hahahahaha
mahu mghabiskan dwet kononnya kami kaya sngt
mahu menghasut & mengetuk dwet dy lalalalalalala
nk wt cne dwet memasing blom masok lagi uhuk..uhuk.. :'(

kpd cik 'sweet purple'..aku mcm malas nk g chow kit la huhu
xpe la ang g ngn kak pikah and zana je la huhuhu
walau da masok tahun ke empat di sni aku masih belom pernah jejak kaki ke jalan chow kit itu
sadis kan? hak4
ala kalau letak aku kt penang bhgn island skalipon aku boleh sesat taw hee~
teruk teruk teruk :D

so kepada cik 'AwAk sAyA diA' jom mghabiskan fulus dan mari berdating bersama hahahaha



3 comments:

yAtiE said...

hoho soping is sgt sonokkk!!! haha

..:FiLa:.. said...

haha las2 ang jgk yg bli 2 beg n x bjaya hasut aku :D
n 1st tyme duet ang abs byk dr aku.i likeee..tahniahh!!! ;)

sAsyA said...

yatie..yup 100% is rite :d

fila..tahu xpe..gila ahh
gerun aku hak3
nk buat cne aku kada' yg lps2 tyme korg g soping aku kne g ikot kak cik g family day hahahaha
tp at least bejaya gk aku hasut ang beli cadar tu hahahahha