Thursday, January 13, 2011

gG

selasa retu = 11hb, betapa hanginnya aku pabila dngn smngt aku g nk cek gG after wat appoinment 2 mggu lps
alih2 tesalah tarikh sbb dlm rekod kakak gG 2 tulis hari isnin = 10hb
betapa penat aku g pK
wat sakit hati je
tyme appoinment tu ak da terng2 aku mnta ari selasa sbb isnin aku da clas
haiyo ini org..pakaka ke? nk jugk ak g ari isnin tu apesal ntah
nasib bek mggu dpn da org cancel..xde la aku kne tggu another month pulak hee~~
harap muka kau je putih kakak gigi (apekah kaitan??)

sbnrnya ini lebih kurg tanak ngaku slh sndiri la kot hahahaha
sbbnya tanak cek balik tarikh yg kakak gG 2 tulis
dah sbb peh aku ckp nk ari selasa ptg dy kata ok ptg 245
& trus aku set dlm reminder phone aku 11hb 245 gG appt (bagos giler hahaha)
alih2 upenye dy letk 10hb 245 ptg??
nak marah betul aku x-(
saba je la..last2 balik2 trus aku lena stelah melmpiaskan kegeraman aku kt cik fila
sory la ye but tengs lyn amarah aku
terEMO nk wt cne hahaha :D

oh aku g nk cek gG bg menymbut seruan
'jagalah gG anda sebaik nya :D'
ade ke? hak3
taram je la
sudah setahun lebih x g cek gG so nk g la kali ni :)
semoga gigi aku sihat sentiasa :)


sngt susah la tiada lappy syg :'(
keje smkin bnyk & kentang
semoga berjaya :-|

4 comments:

iszieylyanziy said...

jagalah gg sebelum terlambat,,ehehhe

Mknace said...

:) :) :)
gigi sudah jadi gG
terbaeekkk!!!!

singgah dari mknace unlimited

NICK IRFAN said...

sian plak kt awk bila baca cte ni

sAsyA said...

isziey : hahaha baik cikgu :D

mknace : :D

nick : time kaseh tp xpe x tggl kesn pon hahaha