Tuesday, January 18, 2011

i luv teori

apakah kaitan?
oh semua tentang clas teori la
sngt mmberi impact tuk student mcm aku nih
everything is about theory
bukan stakat teori
skali ngn standard yg bpe puluh sedia tuk di baca
(menjadi rajin tetiba sem nih huh tepaksa hahaha)
OMG no calculation

dtmbh plak dngn kewajipan dressing untuk ke office (b4 this) & meeting with BOD (now till the end aka presentation sudah start)
MANTAP la hahahah terima tnpa prasangka :p

so maka dngn itu dressing la aku konon2 nk ke office = formal from top to toe with the shoe :)
mggu 1st bersliper je tp dimaafkan
2nd wk lec xperasan so masih slamat (masih bersliper ye :D)
3rd wk bersepatu habis kaki aku melecet
4th wk ber high heel (penat gila jln 8-|)
5th wk berhigh heel hanya dlm clas & bw xtra sliper hahahaha TERBAIK..

mggu ni PE
mggu dpn Disscusant
sngt syg la theory :)


p/s : ptg ni g cek gG :p




5 comments:

..:FiLa:.. said...

haha i pn syg theory :D
siap x nyenyak tdo lg.asyik tjaga ja.pdahal jd PE je pn.msa jd dscusant ngn presenter nt x taw la cne rupanya haha ntah2 x tdo lgsg ;)

Rash said...

huhuhu.. rash sgt2 xsuke theory.. klu bule nk 100% calculation jer ;p

+qAsiH naDiRa+ said...

sy lagi suke teori bbanding kira2 walaupun sy suke kira2 gak~eh,pening..hehehe~

nelly said...

suka teori ?
me to0 !
hehehe
tapi , teori orang lain lah
=)

sAsyA said...

fila : haruslah syg jugk..ang tu satu grup je ngn aku hahaha

rash : sokong tp sem ni wajib amek theory dan kne score btul2 maka tepaksa la suka ahakz :D

qaseh : ye la kamu minat bio
haruslah suka sbjek yg membaca & hafalan ni huhu pape pon all da best dear for ur final sem, cpt siapkan thesis :D

nelly : act x suka tp kne suka wahahaha
seronoknya kalau sy pon suka teori kn hik3