Thursday, April 22, 2010

pheww!! macam rajin je...erk??

seperti rajin (kononnyelah)..sy telah mngemas kertas yg wujud hasil pmbljrn sy beberpa semester inirajin ke??? kalau kertas yg dikemas adalah note2 dr 1st yer smpei sem lepas iaitu sem 5 boleh dikira rajin ke??hangguk kau..itu pemalas namanya hahahahayeah i2 la ak okey lalala apabila ini adalah mungkin sem akhir untuk ak menginap di blik K17H 105 KRK (setlh mnjadi hak persndirian selama 2 tahun = 4 sem) dan memerlukan ak untuk meningglkan uni untuk 1 sem depan maka haruslah sy mmbwa pulg sekelian barangn i2 huk3 tp ni da 2nd round pengemasn ok..re2 da kms da sekali hoho bdget rajin plak hahahah ini antara pic yg smpt ak snap haha nyempat je kan

haha gila semak kan??

pengkelasan kertas nih..

sampe ats katil la ak punye pulun ngemas..rajin-rajin hee~~

see..ats bwh semua ak ltk kertas hehe

dan yg bestnye ak jpe satu surat...surat apekah i2?? surat cinta ke???
hahaha surat betarikh 18/04/2009, 940 pm, PTSL
hei da setahun taw..masih tesimpan lg??? memg mnyemak alam
hahaha surat ak la gatal2 tulis..konon2 tanye mmber2 ak dorg ngah watpe..conform la study cos tyme 2 memg mggu study week hehe
abes semua nama masuk, mmber dr skolah mnengah pon terjun same..sebaik la mmber skolah rndah x naik sme hahahaha
dan ini lah surat cinta dikala kbosanan melanda swktu pertapaan sem i2 hehe

lps ni kne kmas lagi tp tggu last date ak xzm la hehe..

pesanan tuk diri sndiri : sila lah rajin kan diri ok

2 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

byk nye kertas~hehehe~rajin nye~qasih x kemas pe2 pon lg nie~kang ari jumaat ayah dtg,bungkus brg dlm kain,pas2 sumbat sume dlm bonet.kalo x muat,ayah kata nak bwk lori.pasti muat.hahaha~

sAsyA said...

hahaha nk wat cne nk buang syg
smpn je la hehe
tp stil x setle2 ag..agknya khamis ni pon kne bgkus masok kaen jugk la kot hahaahha
kalau bw lori comfirm muat pnye qaseh haha