Monday, February 21, 2011

class cancel

dngn semangat aku siap nk ke kelas kul 11
nk g present kajian kes walau x bpe nk prepare (sbb memg kne prepare dlm class :D)
pakai baju, pakai tudung
siap

kring! kring!

sumone call me
oh, fatehah

helo yunk kenape? da ciap?

dah tp kelas cancel

huh?? asal x ckp awal2? aku da siap taw

aku pon, dorg baru gtaw

mmm..xpelah penat aku semangt nk g class rini..


class cancel

sebab ----->

marilah mari..
pergi mengundi
tunaikan kewajipan
pada diri sndiri (sukati aku je tukar lirik ye)

ok hari ni hari mengundi,
drpd aku siap nk ke kelas akhirnya aku smpai foyer kolej je & tnda pgkah pada muka2 yg aku berkenan..nk taw aku undi sapa?? shhhh..undi adalah rahsia haha

act aku pon tataw aku undi sapa, sbb tahun ni xda manifesto sngt dr dewan kuliah ke dewan kuliah, sekali je tyme class tax ari sbtu lepas, slalu tiap2 tahun ada ja muka2 yg masok clas aku untuk bermanifesto, wpon mggnggu tp tyme tu la aku taw sape yg jadik calon hehe tp bila dikenang-kenang semula semua class aku sem ni kat BS (bilik seminar) kecuali class tax hari sbtu ngn theory hari selasa. selasa lepas cuti..hmm..sah, sah la dorg xmasok bermanifesto dlm clas aku hoho

ari isnin yg xda class...
~heaven~
semua forth year acc student hati berbunga-bunga ceria
sbb semua x suka class case hahahahhaha
tp masalah pulak kt aku td sebab boring telampau hahahaha
last2 tido jugak (aku antara manusia x sedar esok mlm ada mid term haishh :D)

oh smlm afte balik dr bilik fatehah
sbb semngt bincng untuk class case la
ada guard tahan kt bwh canselori
fila isau sebb moto xde sticker
aku cuak sbb x pakai helmet (konon kepala kebal haha)
aiseh..kitorg redah je wat x tahu
seb baek x kena pape cuma dpt pesanan khas
g beli sticker & esok naik moto pakai helmet
aku sengih je la smbil angguk2 pale :D
ni mesti sebb nk ngundi kalau x xdenya nk tahan2 g2 memlm buta
dah kul 1030 kot tyme 2 hehe


p/s: kepada pemimpin2 yg diundi saya harap kamu2 menjalankan tggungjawab yg telah diamanahkan dengan sebaik-baiknya
semestinya yg tercalon adalah mereka2 yg berkelayakan


posto-posto : pertanyaan..tulisan ni ok x? susah x nk baca? :)



12 comments:

nelly said...

Slamat mengundi ~
=D

Anonymous said...

wahhhh...
i rindu la nk mengundi.ngundi yg muke2 encem dgn yg kenal aje.
main taram je pihak mn2 pown. hahhaa

ok je tulisan tu.


teha

Tulip said...

yup..tunaikan kewajiban anda...
nie mmg musim pilihan raya ekkk?????

yAtiE said...

huhu rndu pulak nk g ngundi kt kolej

mta i ok jek ngan tulisan 2 hehe

..:FiLa:.. said...

1. aku taw ang undi sapa :D
2. konon2 nak tipu guard la. nak ckp bru bwk moto. tp bla da depan mata, bdebar di dada, terkelu lidah haha las2 ckp benda betul. x jadi tipu. klu x, -1
3. aku rasa aku suka ada class la hahahhaha

sAsyA said...

nelly : tQ :)

sAsyA said...

teha : u memg da tebukti gatalnya hahahahahha

sAsyA said...

tulip : ha'ah hehe tp baru sbtu lepas sedarnya :))

sAsyA said...

yatie: len kali dtg je
wat undi rosak
tu pon kalau lepas masok la hahahaha

sAsyA said...

fila :
1. sorg je kot yg ang taw sbb ang pun undi dy atas sbb yg sma ngn aku kn hahahahaha

2.taw xpa, xbaik menipu ni, tuhan marah :))

3. xcept ang la kiranya nih hahahha

Mr. Swift said...

Haha sian sasya.
Bagus eh gi kelas smngat? :)


Mr.Swift currently posted : Apabila Ayam Dah Mula Pelik Pasal Manusia....

sAsyA said...

mr.swift : hahaha semangat nk habiskan final sem kot :))