Friday, February 11, 2011

gayut

gayut??
macm monyet yg hobinya gayut kat pokokkah?
oh tidak..
kali ni aku nk cakap pasal gayut telefon ok

macam mna ye dorg boleh gayut lama2 kat telefon tuh?dorg sembang ape ye? bnyk topik pulak kn
yelah aku ni bukan la pncerita yg baik, pendengr yg baik pon bukan, cuma mndengr lg better la dr bercerita..sbabnya aku xreti bercerita melainkan dngn manusia2 tertntu saja hehe tp aku x suka gayut, panas telinga la..

actually td my kakak call 34 minit. penat aku mndengr cerita dan disebabkan tlinga da panas aku pon ckp aku nk g toilet hahahaha teruk punya adik kan, mengelat je hehehe tp nk wt cne kn lalalalala
terus je keluar n3 ni haha
ok tu je :D

6 comments:

..:FiLa:.. said...

dan2 rasa nak antaq msg report kat kak cik.haha ntah x sedar pn ckp pa.tgk2 dah 3 jam aku menglipur lara hahahahahahah

sAsyA said...

hahahaha jngn..kecik ati dy nt hahahah xpe nt aku gtaw mak aku ja :D

sedar2 da 3 jam sbb ang memg berbakat dlm story telling
awat la ang x masok dlu ea tyme kecik2 :))

schaze zainn said...

hihi.. schaze pun kurang suka bergayut tepon ni.tak tau nak cakap apa bila dah lama sangat.selalu call bila ade benda penting je nak cakap. kalo takde penting, selalu schaze akan bg alasan busy je la.. dah tak tau nak bg idea lain..:)

sAsyA said...

schaze : hahaha sama la :)
x da topik la hehehe..alasan busy je semedang :D

NICK IRFAN said...

sama la mcm sy bila xde ape nk ckp dh mula la kluar ayat nak mengelat? hehe

sAsyA said...

nick : hahaha jom mengelat beramai2 :D